MUSASHI SUSHI&GRILL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3377 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Musashi Sushi&Grill. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 23:43 Heel vers lekker en kwaliteit en snelle bezorging
24 sep 2022 om 7:44 Prima sushibox.
14 sep 2022 om 7:52 Ondanks vast gekozen bezorgmoment (18u), waren de warme gerechten lauw. Deze keer waren de gepaneerde gefrituurde garnalen (ebi fry) taaier dan anders met verrassend weinig smaak. De beoordeling valt normaal hoger uit. Bezorging was stipt 18u.
7 sep 2022 om 10:54 Sushi was super, tot volgende keer. Prima.
5 sep 2022 om 14:27 excellent salmon steak, delicious fried prawns. Have ordered 20+ times and will do so happily in the future
30 aug 2022 om 22:43 Ordered 65 euro sushi for four, got around THIRTY packages of wasabi/ginger, what a waste, thats just insane. Sadly the sushi itself wasnt great either, tempura shrimp was cold/stale, and makis are not rolled tight / open up.
30 aug 2022 om 21:21 Prima eten en bezorger zeer beleefd bood zijn excuses aan voor de vertraging waar hij door de drukte op de weg niets aan kon doen
30 aug 2022 om 15:36 Best lekker maar zeer weinig keuze in vegetarisch, misschien 3 opties. Bezorger was erg vriendelijk. Ik hou het voortaan bij de conculega's van Waterland plein. Sorry.
29 aug 2022 om 11:14 Ik koop regelmatig hier, en sushi zonder sojasaus is niet te doen. Al had ik netjes om genoeg sojasaus gevraagd, kreeg ik gisteren letterlijk 2 sojasaus zakjes. Gelukkig had ik nog 2 in de koelkast liggen. Zonde!
27 aug 2022 om 21:55 Eten is altijd super lekker en vers. Echt top sushi. Super lieve bezorgers !
27 aug 2022 om 16:35 Altijd lekker
23 aug 2022 om 1:13 De sushi was zoals altijd weer eens top! Met afstand the best sushi in town. Ook de bezorgtijd was weer eens super snel, binnen 15 minuten was ik al aan genieten.